Monday, April 24, 2006

22.4.2006 Det var mulet och rengnade nästan hela dagen. Till kvällen klarnade det upp. Till lunch åt vi fisk, Wahoon som Timo fångat dagen innan. Staffan hade gjort iordning god sallad och majs. Jättegott! Satt framför datorn hela dagen och försökte få mina bilder på min blogg. Det är The Classic Regatta här på Antigua, fina gamla segelbåtar deltar.
Var på lördag kväll i världens bästa ångbastu på segelbåten! Vår energi förbrukning vid bryggan är som om man skulle ha 30 st elbastuugnar på samtidigt. Tvättade håret med lancomes shampo och balsam.

Då vi startar har vi 13000liter brännolja med, det räcker NÄSTAN till Azorerna.

Timo hade födelsedag 37 år, grattis! Före vi åkte ut och äta skålade vi med champagne för Timo. Restaurangen för kvällen var italienska Abrakadabra. Vi åt så gott, så gott! Eva berättade att hon har en step maskin som vi kan använda när vi är ute på havet. Man måste röra lite på sig… Vi har massor av filmer + Friends, Täydelliset Naiset, Lost (btw någon berätta vad som hänt i lost s2e20).

Vi var på Shirley Hights på söndag (23.4.2006) kväll. Det är fest där på berget varje söndag, med musik, god mat och dricka. Osthamburgarna är bäst säger Jankku “Hedee er no rama, he ska tu ita! He hjälper mot mörkräddo!” (allt som är gott hjälper tydligen för "mörkräddo")
När vi kom tillbaka hem till båten spelade vi pidro. Jag och pappa mot Jan och Mats. Vi vann först och de vann mycket överlägset sen. Senare blev det diskussioner om det heliga kvinnliga, religioner och Gud.

To Jonatan's blog "sailjonatan"

0 Comments:

Post a Comment

<< Home